Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Váratlan eseményt jelentett be vasárnap Orbán Viktor

Nagyon ritka, amikor a kormány egy héten két kormányülést is tart, ráadásul az egyiket vasárnap, de ez most megtörtént.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a kétnapos kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. július 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök mindig nagyon elfoglalt, ám most, hogy átvette a soros elnökséget az Európai Unióban, a szokásosnál is több dolga akad. Nemrég a háború sújtotta Ukrajnában járt, igyekezett minden fontos információt megtudni az ukrán elnöktől arról, hogyan is gondolkozik jelenleg a tűzszünet lehetőségéről.

Röviddel ezután Moszkvába utazott a magyar kormányfő, ahol Vlagyimir Putyinnal egyeztetett. Hasonló kérdéseket tett fel az orosz elnöknek, miután még mindig tart a háború a két ország között, ami egész Európára rossz hatással van. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Mindeközben bejelentették, hogy Kormányinfót rendeznek hétfőn, aminek ideje alatt fontos bejelentéseket tehetnek Orbán Viktor ukrajnai és orosz útjáról, illetve a repülőtér helyzetéről, valamint a benzinárakról. Az elmúlt időszak egyik legfontosabb Kormányinfója vár ránk, ami hamarosan újabb bejelentésekkel egészülhet ki.

Orbán Viktor ugyanis vasárnap is kormányülést tartott, így ezen a héten kétszer is összeültek. „Vasárnap sem állunk meg!” – írta a posztjába a magyar kormányfő a Facebook oldalán.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.