Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Három részeg utas viselkedése miatt kellett visszafordulnia a Ryanair egyik járatának

A gép eleve másfél órás késéssel szállt fel, fél óra múltán azonban visszatértek a reptérre.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy Edinburghból a Kanári-szigeteki Lanzarotéra tartó repülőgép fél óra után megszakította az útját és visszafordult, mivel a kapitány nem volt hajlandó tovább tolerálni három részeg utas viselkedését. A beszámoló szerint az eset péntek délután történt, az egyik utas pedig több részletet is elárult.

A Lavozdelanzarote című lapnak nyilatkozva elmondta, a Ryanair járata eleve másfél órás késéssel tudott csak felszállni a skót fővárosból, számára pedig már a beszállásnál nyilvánvaló volt, hogy az egyik mellette ülő férfi részeg és bűzlik az alkoholtól. Soron kívül Orbán Viktor: pánikolnak a nyugati vezetők

Közben gátlástalanul szívta egyik elektromos cigarettát a másik után – tette hozzá az utas. Majd miután a gép elhagyta a repteret, a három férfi elkezdett angolul kiabálni, s elővettek egy nagy vodkás üveget, ami már majdnem üres volt – írja a Telex a lap cikke nyomán.

A részeg utasok viselkedése miatt a kapitány végül úgy döntött, visszafordulnak. Leszálláskor a rendőrök már a lépcső alján várták a rendbontókat, akiket őrizetbe vettek. Az utasoknak ezután még egy órát kellett várakozniuk a repülőgépben, végül este 11 óra után értek Lanzarotéra.

Korábban azt is megírtuk, hogy legalább 30 utas megsérült, amikor az Air Europa Madrid és Montevideo között közlekedő Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépe heves turbulenciába került az Atlanti-óceán felett.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy a megszólalt a Budapest Airport az éles kritikák és panaszok után. A cég kommunikációs és kormányzati kapcsolatok vezérigazgató-helyettese felhívta a figyelmet, hogy az egész európai légteret érintik a késések, nemcsak Budapestet.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.