Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,432 $

Nagy bejelentést tett a Manchester United az edzőjéről

A Manchester United még a felkészülési szezon előtt szerződést hosszabbított Erik Ten Haggal, amit sokan nem tudnak hova tenni.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan nem tudják hova tenni mindezt, mert a holland irányítása alatt egy nagyon gyenge szezont zárt a Manchester United, még akkor is, ha megnyerték az FA-kupát a Manchester City ellen. Könnyen lehet, hogy a döntő mentette meg Ten Hagot, akit nemcsak, hogy nem rúgtak ki, még új szerződést is kínáltak számára.

Nem sokkal ezelőtt futott be a hivatalos bejelentés, hogy Ten Hag 2026 júniusáig meghosszabbította a szerződését, aki azt mondta, nagyon örül a megállapodásnak, és büszke arra, hogy eddig két trófeát nyert a Vörös Ördögöknek. Továbbra is azt állítja, számos példa van arra, hogy fejlődtek az irányítása alatt, amivel nem kevesen vitatkoznának. Soron kívül Történelmi rekord: 110 tonnára emelte Magyarország aranytartalékát az MNB

Ten Hag szerint a vezetőség mögötte áll, közösen folytatják a munkát, hogy a Manchester United újra egy nagyon sikeres klubbá váljon. A vezetőség is a két kupát emelte ki, bár mást aligha lehetne, és idén még csak a Bajnokok Ligája csoportkörében sem lesznek ott a gyenge bajnoki idény miatt.

Elmondásuk szerint a gyengeségek mellett is Ten Hag volt a legjobb választásuk, és hisznek a közös fejlődésben, abban, hogy együtt tegyék meg azt a nagy utat, ami előttük áll a következő esztendőkben. Az edzői stáb két szakemberrel bővül, köztük Ruud van Nistelrooyyal, az egykori legendás csatárral.

Az M1 megerősítette, be fognak számolni Magyar Péter közmédiás demonstrációjáról

Ezzel együtt továbbra is várják az ellenzéki pártok képviselőit, így Magyar Pétert is.

Orbán Viktor reagált az EU megdöbbentő döntésére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök is súlyos csapásként beszél az EU döntéséről a Kínából érkező elektromos autók kapcsán.