Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,70 Ft
Font
465,27 Ft
Bitcoin
63,005 $

Megvan Magyar Péter drogtesztjének eredménye

A politikus a közösségi oldalán posztolta a drogtesztjének eredményét.

...svg content...Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Instagram-sztoriban osztotta meg drogtesztjének eredményét, amely szerint kábítószert nem találtak a vérében, de koffeint igen. Mint ismert, a június 9-i választások előtt pár nappal a politikus a Facebookon közölte, hogy túl van a drogteszten. Akkor azt írta: véleménye szerint a politikusokat is megilleti a magánélethez való jog.

Így ő nem fog mások magánéletével kapcsolatban semmilyen információt nyilvánosságra hozni, „még akkor sem, ha a Fidesz ócska, aljas, hazug propagandájának természetesen senki magánélete nem szent” – idézi fel a Propeller.hu. Az Instagramra feltöltött dokumentumok alapján vér- és vizeletmintát is vettek Magyar Pétertől. Soron kívül Magyar Péter rendszerváltást akar

A vizeletmintából kiderült, hogy sem opiát, sem kokain, sem marihuána, se matedon és más drog sem volt a szervezetében. Se drogok, se gyógyszerek nyoma nem volt kimutatható – emelik ki a cikkben. Mindemellett a vérmintát is elemezték: az igazságügyi toxikológiai vélemény alapján Magyar teljesen szermentes volt, gyógyszerek, kábító – és pszichotrop szerek tekintetében negatív.

Mindössze koffein volt kimutatható nála – teszik hozzá. Korábban azt is megírtuk, hogy „döntő bizonyítékok” lehetnek azon a telefonon, melyet Magyar Péter a Dunába dobott, miután egy férfi provokálta egy budapesti szórakozóhelyen a múlt héten. A hírek szerint már meg is találták a telefont: a búvárok nem messze a helyszíntől bukkantak rá a Lánchíd mellett a rakparton.

Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy Gyurcsány Ferenc erkölcsileg is alkalmatlannak tartja Magyar Pétert, aki kapcsán megjegyezte, még egy minisztériumi osztályt sem vezetett, és az ország 30%-a bízná rá az ország vezetését. „Ilyen alapon az anyám is csinálhatna filmeket, mert még ő sem csinált filmet, de már látott Várkonyi Zoltántól kiváló filmeket” – fűzte hozzá.

Orbán Viktor hivatalosan is átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn Brüsszelben hivatalosan is átvette az Európai Unió Tanácsának soros elnökségét a következő hat hónapra.

Akár súlyosabb büntetést is kaphat Bellingham az Európa-bajnoklságon

A vizsgálat ténye eddig is ismert volt, már csak az a kérdés, milyen büntetés várhat az angol sztárra, aha valóban megbüntetik.