Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,706 $

Magyar Péter-ügy: megtalálták a telefont a Dunában, „döntő bizonyítékok” lehetnek rajta

Sajtóértesülések szerint meglepően gyorsan rábukkantak a telefonra a Dunában.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője beszédet mond a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Ripost közlése szerint döntő bizonyítékok lehetnek azon a telefonon, melyet Magyar Péter a Dunába dobott, miután egy férfi provokálta egy budapesti szórakozóhelyen a múlt héten.

A portál információi szerint máris megtalálták a telefont a Dunában, a búvárok nem messze a helyszíntől bukkantak rá a Lánchíd mellett a rakparton. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Mint ismert, a Tisza Párt alelnöke azt követően vette el a telefont egy másik vendégtől, hogy az elmondása szerint provokálta, és korábban már több alkalommal is követte. Végül a biztonságiak vetettek véget a feszült helyzetnek, és kikísérték Magyar Pétert a szórakozóhelyről.

A rendőrség szinte azonnal nyomozást indított garázdaság és rongálás miatt, a BRFK sajtóosztályának közlése szerint:

„A 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.