Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,816 $

Megjelent az első kórházi fotó Varga Barnabásról, meglátogatták Marco Rossiék

Varga Barnabás arca láthatóan még erőteljesen be van dagadva, ami nem csoda, hiszen több csontja is eltört az ütközést követően.

...svg content...Fotó: Balról: Fiola Attila, Nagy Ádám, Sallai Roland, Dárdai Márton, Karkez Milos, hátsó sor balról: Bolla Bendegúz, Varga Barnabás, Willi Orbán, Gulácsi Péter, Schäfer András, Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott tagjai a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés előtt a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. Németország 2-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Varga Barnabás egy igen kemény legény, aki nem félti magát a pályán, és valószínűleg később sem fogja, mert a csapat az első számára. Nagy harcos, rendkívül gólerős, de nemcsak emiatt fog hiányozni a magyar válogatott számára az Európa-bajnokságról.

Több csontja is eltört az arcában a súlyos incidens miatt, és egy ideig nem volt magánál. Óriási volt a riadalom, ám szerencsére nem volt szükség újraélesztésre, és miután magához tért, már kommunikált a többiekkel. Az őt ápoló német kórház megoperálta, összességében minden simán ment. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta Vargát, a Ferencváros sztárját. Jó látni azt, hogy a körülményekhez képest jól van a csatár, de az arca jelenleg erősen be van dagadva, ami az ütközés és az operáció eredménye.

Később természetesen a duzzanat is el fog tűnni, ugyanakkor egyelőre nem tudni, mennyi ideit lesz távol, és minden bizonnyal maszkot kell hordania az első időszakban, amikor újra edzésbe áll a Fradinál.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.