Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Orbán Viktor a Rocky-t idézte a magyar válogatott győzelme után

A magyar miniszterelnök nyilatkozott a nagy magyar győzelem után, ami lehetséges, hogy továbbjutást ér az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Szoboszlai Dominikék méltó módon mondtak köszönetet a magyar szurkolóknak Stuttgartban, akik kitettek magukért, és olyan hangosak voltak, mint talán soha azelőtt. Nagyszerű hangulatot generáltak, miközben Hajdú B. István, a meccs kommentátora szintén átadta magát az érzésnek, tett azért, hogy még inkább hangulatba hozza a nézőket.

Orbán Viktor az elsők között reagált, majd ezt más politikusok is megtették. A miniszterelnök boldog, de nem teljesen nyugodott meg, mert papíron még mindig nem jutottunk tovább az Európa-bajnokságon, viszont amit lehetett, azt megtettük, és szerencsére Varga Barnabás állapota stabil, hamar magához tért a súlyos balesetét követően. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

„Az első és legfontosabb: a becsületünket megvédtük. Másodszor, ahogy a Rocky-filmekből megtanulhattuk: nincs vége, amíg nincs vége. A legutóbbi Európa-bajnokságon két pontot szereztünk, most pedig már hármat, úgyhogy miért lennék elégedetlen?” – nyilatkozta a Blikk kérdésére Orbán Viktor.

Ahogyan ő fogalmazott, most nehéz napok jönnek, mert ki kell várni a többi csoport eredményét, hogy azok hogyan is alakulnak. Kiemelte, nem azért szorítunk, hogy mások elbukjanak, hanem a saját sikerünkért. „És a legfontosabb: minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük…” – jegyezte meg a lap kérdésére.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Kína is hadgyakorlattal válaszolt az USA lépésére

A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) közös haditengerészeti és légi hadgyakorlatot tartott a vitatott Scarborough-zátony környékén, miközben az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek ötoldalú katonai manővereket végeztek a Dél-kínai-tengeren.

Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az időjárási szélsőségek és az algavirágzás következtében kellemetlen szagú ivóvízről érkeztek lakossági bejelentések több Balaton környéki településről.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.