Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Gáspár Győző egy kabrió McLarennel jelent meg Budapesten (fotók)

Gáspár Győző imádja az autókat, legutóbb egy kabrió Mclarennel jelent meg, amiből nem lehet sok az országban.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje tudhatjuk, hogy A Nagy Ő, Jákob Zoltán két újabb autót rendelt magának. A Lamborghinire sokat kell várnia, míg a McLaren hamarosan befuthat hozzá, így egy időre pihenőre mehet az új Ferrarija, amit nagyon szeret.

A legnagyobb durranás a Lamborghini lehet, amiből valószínűleg csak egy lesz Budapesten, és talán Magyarországon is, annyira új. Ugyan Gáspár Lacinak is van egy ilyen autója, az egy régebbi modell, míg Zoltán a legújabbra adott le rendelést, melynek ára könnyen 200 millió forint felet lehet. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Győzike is imádja a szép autókat, a sportautók a kedvencei, és korábban szintén feltűnt egy McLarennel, még Salgótarjánban. Most Budapesten bukkant fel a csodaautó, amit valószínűleg mindenki megbámul az utcán, igen feltűnő darab.

Győző igyekezett kihasználni a lehetőséget, élvezni a McLaren életérzést, és természetesen a fotók sem maradhattak el. A Gáspár-család feje alig várta a nyári időszakot, hamarosan pedig kezdődnek a forgatások az új Győzike Show körül.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.