Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,46 Ft
Euró
394,74 Ft
Font
466,06 Ft
Bitcoin
62,315 $

A maszkot viselő Mbappé két gólt is szerzett a franciák edzőmeccsén

Mbappé aligha marad a kispadon a francia válogatott következő mérkőzésén, ráadásul nagy szükség van rá.

...svg content...Fotó: EPA/FILIP SINGER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan győzelemmel kezdte a Európa-bajnokságot Mbappé, súlyos balesetet szenvedett, amiknek következtében eltört az orra. A hírek szerint mégis operálni kell az orrát a történtek miatt, de ez csak az Európa-bajnokságot követően valósulhat meg. Egyelőre nem tudni, hogy ez mennyiben befolyásolhatja a bemutatását a Real Madridnál, illetve a felkészülését az első spanyol szezonjára.

Hollandia ellen ugyan ott lehetett a kispadon, nem állt be, mert még nem volt olyan állapotban, pedig nagy szükség lett volna rá, számtalan helyzetet hagytak ki a franciák, így csak egy döntetlent szereztek. A mindent eldöntő utolsó meccsen valószínűleg már kezdő lesz, ezt erősítheti meg az is, hogy edzőmeccset játszott. Soron kívül Nem volt még ilyen meleg az első félév Magyarországon a 20. század kezdete óta

A BBC Sport azt írja, hogy Mbappé maszkot viselt az edzőmeccsen, de ez sem akadályozta meg abban, hogy gólokat rúgjon. Kétszer volt eredményes a kétszer 30 perces meccsen, amit a német Panderborn 21 év alattiak csapatával játszottak.

A 25 éves klasszis olyannyira jól játszott, hogy két gólpasszt is kiosztott a zárt kapus barátságos mérkőzésen. Franciaország legközelebb kedden lép pályára a D-csoportban Dortmundban Lengyelország ellen.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony rengeteg traffipaxot ígért Budapesten, csak egy működik közülük

Mindössze egyetlen darab működik azon traffipaxok közül Budapesten, amikre még Karácsony Gergely tett ígéretet.

Emberek röpködtek az utastérben, miután erős turbulenciába került a Boeing egyik gépe

Legalább 30 utas megsérült, amikor az Air Europa Madrid és Montevideo között közlekedő Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépe heves turbulenciába került az Atlanti-óceán felett.