Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Sajtótájékoztatót tart a magyar válogatott a skótok elleni sorsdöntő Eb-meccs előtt

Élőben közvetíti a televízió a magyar válogatott szombati sajtótájékoztatóját, egy nappal a mindent eldöntő meccs előtt.

...svg content...Fotó: Marco Rossi szövetségi kapitány a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 20-án. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pénteken sem unatkozhattunk az Európa-bajnokságon, összesen három mérkőzést rendeztek, amik összességében kivétel nélkül élvezetesek voltak. Az ukránok fordítása és győzelme abszolút meglepetés volt, addig azon már kevésbé lepődhettünk meg, hogy Lengyelország kikapott Ausztria ellen.

A legjobban várt mérkőzés, a francia-holland pedig még csak gólt sem hozott, legalábbis szabályosat biztosat nem. Rengeteg helyzetet hagyott ki Franciaország, amit az orrtörést szenvedett Mbappé a kispadról volt kénytelen végignézni, még csak perceket sem kapott, ami azt jelzi, hogy továbbra sincs bevethető állapotban. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A magyarok vasárnap lépnek újra pályára két vereséget követően, és már nem maradt más esély, mint nyerni. Egy nagyon magabiztos, többgólos győzelmet kellene aratniuk Skócia ellen. Ha úgy fognak játszani, mint a németekkel szemben tették, akkor ez még meg is valósulhat.

Ennek kapcsán tart sajtótájékoztató a válogatott, melynek ideje alatt minden bizonnyal a legutóbbi mérkőzést vezető bíró is szóba fog kerülni, aki rengeteg kritikát kapott. A magyar csapat hivatalos sajtótájékoztatóját az M4 Sport fogja közvetíteni élőben 18 óra 25 perces kezdéssel, amit érdemes figyelemmel követni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.