Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,986 $

Ma este összecsap Hollandia és Franciaország az Eb-n, Mbappé visszatérhet

Lehetséges, hogy Mbappé is pályára lép a hollandok ellen az Európa-bajnokságon péntek este Franciaország színeiben.

...svg content...Fotó: EPA/JENS SCHLUETER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé csütörtökön már arcmaszkban edzett, ami erősen azt jelezheti, hogy készen fog állni a hollandok elleni meccsre, akár kezdőként. Nagy szükség lenne rá, és nemcsak amiatt, mert klasszis, hanem egyúttal a csapat kapitánya, annak vezére.

A franciák sem kezdtek túl jól, hiába gyűjtötték be a 3 pontot, és Mbappé sérülése, orrtörése elég aggasztónak tűnt. Közben kiderült, hogy Mbappé arcmaszkjának színén változtatnia kell a stábnak, mert az UEFA szabályai jelenleg tiltják azt, hogy bármilyen festés is felkerüljön az elemere. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Hollandia szintén győzelemmel nyitott Lengyelország ellen, bár valószínűleg a franciákkal szemben még nehezebb dolgok lesz. Este 21 órától láthatjuk a várva várt rangadót, ami reményeink messze több gólt hoz majd, mint a Spanyolország-Olaszország mérkőzés. Az M4 Sport élőben közvetíti az eseményeket, és hamarosan az is kiderül, mi lesz Mbappé sorsa.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.