Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Szoboszlai elárulta, mire számíthatunk tőlük a skótok ellen

Szoboszlai Dominik a szurkolóknak üzent a két elvesztett Eb mérkőzést követően, de még mindig él a remény.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (b) és a svájci Dan Ndoye a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Svájc 3-1-re győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai is azt mondta, szabálytalanság előzte meg a németek első gólját az Európa-bajnokságon szerda este. Sokba került mindez számukra, noha nem egy gólt lőhetett volna a magyar csapat, megvoltak hozzá a helyzetek.

Az első 20 perc különösen erős volt, és ha nem Neuer áll a kapuban, talán minden másképpen alakul. A németek nem értenek egyet a magyarokkal, szerintük teljesen szabályos volt a gól, amit szereztek a vezetésnél. Ezzel sokan vitatkoznának, Rossi például mélységesen felháborodott a játékvezető teljesítményén. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Szoboszlai most sem feledkezett meg a szurkolókról, akiknek több mint hálás, mert ha rajtuk múlna, biztosan a döntőig szárnyalnának. „Ebbe ti is mindent beletettetek, köszönjük a szurkolást! Egy biztos: az utolsó percig küzdeni fogunk a továbbjutásért!” – üzent Szoboszlai Dominik az Instagram oldalán keresztül.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.