Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,18 Ft
Euró
396,56 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
65,820 $

Schweinsteiger szerint is szabályos volt a németek első gólja Magyarország ellen

Bastian Schweinsteiger is azt a véleményt osztja, hogy teljesen szabályos volt a németek első gólja a magyarok ellen.

...svg content...Fotó: Balról: Nagy Ádám, Sallai Roland, Dárdai Márton, Karkez Milos, hátsó sor balról: Bolla Bendegúz, Varga Barnabás, Willi Orbán, Gulácsi Péter, Schäfer András, Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott tagjai a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzés előtt a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én. Németország 2-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint az várható volt, erősen megosztja az emberek véleményét a németek első gólja, ami lökésből születhetett, amikor Gündogan hátulról megbillentette Orbánt a kapu torkában, aki elesett, majd jött a gól. Jól látható a felvételeken, ahogyan a magyar játékosok megállnak a lökés pillanatában, annyira egyértelműnek tűnt a szabálytalanság.

A játékvezető ugyan egyeztetett a VAR-szobában lévő munkatársakkal, nem ment ki megnézni a szituációt, pedig érdemes lett volna. Rossi nagyon dühös volt a látottak miatt, és ennek hangot is adott, nem sokkal azután, hogy Szoboszlai is azt mondta, szabálytalanság történt az első gólt megelőzően. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Gulácsi minimum véleményesnek nevezte a történteket, addig Gündogan csak mosolygott ezen az egészen,. Csapattársa, Füllkrug is így tett, és nem érti, miért panaszkodnak a magyarok, mert szerinte teljesen szabályos volt a gól, hiába esett el Orbán. Azóta mások is nyilatkoztak, például Schweinsteiger, a Manchester Unitednél is játszott klasszis középpályás.

Az ARD szakértőjeként dolgozik az Európa-bajnokságon, és azt mondta, test a test elleni küzdelem volt Gündogan és Orbán között, majd a magyar védő elvesztette az egyensúlyát. Kiemelte, a csapatkapitány még csak hozzá sem ért Orbán lábához. „Ez nem volt szabálytalan.” – idézte a Waz.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Külön kiemelte Neuer szerepét, aki nem egy góltól óvta meg csapatát, főleg az első félidőben, amikor a magyarok nagyon erősek voltak. „Manu jelentette a nagy különbséget. Ha messzire akarunk jutni ezen a tornán, akkor szükségünk van egy világklasszis kapusra. Fontos, hogy erős hátteret adjon, és ma megmutatta, hogy képes rá.”

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.