Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Márki-Zay Péter bejelentette, Vitézy Dávidról fog beszélni

Külön kitért arra Hódmezővásárhely vezetője, hogy Vitézy Dávidról fog beszélni a ma esti beszámolójában, amit élőben követhetnek figyelemmel az emberek.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Karácsony Gergely a győzelme ellenére új választást akar, aminek megvannak a maga veszélyei, mivel mindössze 41 szavazattal nyert Vitézy Dávid előtt. Ha a beadványa miatt jóváhagynák az új szavazás kiírását, és a második választáson elbukná azt, azért igen jelentős árat is fizethet a politikai karrierjében.

Ugyanakkor nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy a biztosság új választást írna ki, így valószínűleg minden marad a régiben. A DK közben hazugsággal vádolja Vitézy Dávidot, aki kész elfogadni a vereséget, de ehhez két jogorvoslatot még át kell beszélniük az illetékeseknek. Összességében azonban nem tűnik úgy, hogy veszélyben lehet Karácsony főpolgármesteri címe. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

Márki-Zay Péter szintén figyelemmel követte az eseményeket, és most arra tett ígéretet, hogy Vitézy Dávidról és a választásról is beszélni fog. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan egy élő közvetítés formájában tervezi ezt megtenni. „Kövesse élőben a ma 19 órakor kezdődő beszámolómat, a kommentekben feltett kérdésekre is válaszolok.” – írta a posztjában Hódmezővásárhely vezetője a Facebook oldalán.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.