Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,877 $

EB 2024: megjöttek az első öltözői fotók a Svájc elleni meccs előtt

Az MLSZ bejelentette, hogy a magyar csapat fehér szerelésben kezdi meg szereplését a németországi Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: A magyar válogatott tagjai a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 14-én. Másnap itt rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában a Magyarország - Svájc mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos közösségi oldalain osztotta meg a hírt, miszerint Marco Rossi vezetőedző együttese tiszta fehér szerelésben fog pályára lépni a kontinenstorna első mérkőzésén. A magyar válogatott június 15-én, szombaton 15 órakor csap össze Svájc nemzeti csapatával a kölni RheinEnergieStadionban.

A 2022-es katari világbajnokságon negyeddöntőbe jutott svájci együttes komoly erőpróbát jelent majd a magyar válogatott számára. A szurkolók azonban alighanem bíznak benne, hogy a játékosok a fehér mezben is hasonlóan jó formában futballoznak majd, mint a korábbi mérkőzéseken. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Mivel Németország komoly erőfitogtatást tartott a skótok ellen, fontos lenne a magyar válogatott számára, hogy egy jó eredményt érjen el Svájc ellen, hiszen a továbbjutás szempontjából elsősorban a skót-svájci kettős tekinthető valós ellenfélnek.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.