Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,18 Ft
Euró
396,56 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
65,820 $

Curtis már bepakolt, elkapta az Eb-láz (videó)

A híres magyar rapper is izgatottan várja a közelgő magyar meccset, amit Svájc ellen vívunk meg az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Schäfer András (b) és Dibusz Dénes, a magyar válogatott tagjai a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 14-én. Másnap itt rendezik meg a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának első fordulójában a Magyarország - Svájc mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre többen és többen hangolnak a magyar mérkőzésre, többek között Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője is elhagyta emiatt Magyarországot. A helyszínen fog drukkolni a gyermekeivel, akiknek így különleges élményben lehet részük.

Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök sem akar lemaradni a Svájc elleni mérkőzésről, és minden bizonnyal a németek, valamint a skótok ellen is ott lesz Németországban, hogy a helyszínen szurkoljon. Rengeteg magyar szurkoló utazott el a helyszínre, és ez már önmagában nagy motiváció a csapatnak. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Curtis szintén rajongója a magyar válogatottnak, szorít nekik azért, hogy a lehető legjobban szerepeljenek. Nem egy meccsen volt már kint az RTL és a TV2 korábbi sztárja, és ez most sem lesz másképp. Reméljük, a világbajnokságon is ott leszünk, de most minden az Európa-bajnokságról szól.

Curtis stílusosan hangol, már be is pakolt, és mindent meg fog tenni azért, hogy sok ezer társával együtt beordítsa a labdát a svájciak kapujába, akikre nehéz feladat várhat. Marco Rossi egy feltüzelt csapatot fog pályára küldeni, akik komoly meglepetést okozhatnak.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.