Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,18 Ft
Euró
396,56 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
65,820 $

Ezekre az Apple eszközökre már nem érkezik több frissítés

Az iPadek, Macek és Apple Watchok esetében is vannak olyan készülékek, amelyek nem fogják megkapni az idei rendszereket.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Smart
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ugyan a támogatott iPhone-ok listája nem változott a múlt évihez viszonyítva, az iPadek, Macek és Apple Watchok esetében vannak olyan eszközök, amelyek már nem frissülnek idén a legújabb rendszerre.   

Az iPadOS 18 már nem támogatja a 2018-as iPadet és a 2017-es iPad Pro 12,9, valamint 10,5 hüvelykes verzióját sem. Ezzel a változással véget is ért a 10,5 hüvelykes iPad Prók támogatása, hiszen az újabb modellek más kijelző mérettel érkeznek – írja a tech2.hu. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Az Apple Watch-ok esetén sem a Series 4, sem a Series 5 nem kapja meg a watchOS 11-et, és a 2020-as Apple Watch SE sem részesül ebből a frissítésből. A Mac gépeknél csak a 2018-as inteles MacBook Air veszítette el a macOS Sequoia támogatást, a 2020-as modellek továbbra is támogatottak – részletezik.

A cikkben még hozzáteszik: az iPhone-ok esetében csak az A17 Pro processzort kínáló telefonok támogatják az Apple AI-t, vagyis az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max. Mint azt már megírtuk, nemrég fény derült rá, mely iPhone-ok kapják meg az iOS 18-at.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Az Apple pár napja tette közzé az erre vonatkozó listát, amely ebben a cikkben érhető el. Emellett arról is beszámoltunk, hogy hatalmas kamerákkal érkezhet az iPhone 16 Pro: újabb jele érkezett annak, hogy az Apple nagy változtatást tervez az iPhone 16 sorozatnál.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.