Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

További Hírek

A cupertinói techóriás három Macet jelentett be az orosz Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál (EEC), mégpedig A2681, A2615 és A2686 modellszámmal.

Újabb hatósági adatbázisban tűntek fel az Apple 2022-es modelljei, amelyekről minden bizonnyal a hagyományos tavaszi esemény alkalmával hullhat le a lepel.

Ha hihetünk a szivárogtatásoknak, akkor a cupertinói techóriás 2022-ben igencsak beerősíthet a belépőszintű ultrabookok és a csúcsteljesítményű asztali számítógépek terén.

Tavaly ősszel bemutatásra kerültek a 14 és 16 hüvelykes, M1 Pro és M1 Max lapkákkal ellátott csúcslaptopok, idén pedig tovább bővülhet a cupertinóiak saját fejlesztésű chipjeivel felszerelt készülékeinek tárháza.

Egy kiszivárgott, belsős dokumentum szerint a cupertinói techóriás lehetővé teheti az iPhone- és Mac-ügyfelek számára, hogy javítást követően is megvásárolják az AppleCare-t.

Jövő héten hétfőn, vagyis október 25-én debütál az Apple készülékein a macOS Monterey.

Az Apple állítólag az elkövetkező hónapok valamelyikében felfedheti a legújabb Mac minit, amivel forradalmasíthatják az asztali számítógépek piacát.

A cupertinói techóriás rengeteg új funkciót jelentett be nemrég, melyeket a gyermekek személyes biztonságára hegyeztek ki.

Habár a technológia már régóta készen áll, még néhány évet egészen biztosan várni kell arra, hogy iPhone-okon és iPadeken kívül Maceken is megjelenjen a Face ID.

A Windows-júzerek számára ismerősen cseng az XLoader neve – a számítógépes vírus új törzséről kiderült, hogy már a Maceket is megtámadhatja.