Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,20 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
466,99 Ft
Bitcoin
60,850 $

Hatalmas kamerákkal érkezhet az iPhone 16 Pro

Újabb jele érkezett annak, hogy az Apple nagy változtatást tervez az iPhone 16 sorozatnál.

...svg content...Fotó: X / Renderkép
Mobil

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Felbukkantak az interneten az első iPhone 16 Pro készülékhez tervezett tokok, amelyek feltűnően nagy kamerakivágást mutatnak. Iparági szakértők szerint mindez újabb bizonyítéka annak, hogy valóban érkezik a készülékbe a sokak által várt 5x zoom objektív.

A Majin Bu szivárogtató által megosztott fotón jól látható, hogy az iPhone 16 Pro kamerarendszere a vízszintesen rendelkezésre álló hely több mint felét elfoglalja, ami jelentős fejlesztésre utal a mostani készülékekhez képest. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Az iPhone 16 Pro Max várhatóan továbbfejlesztett szenzorokkal és egy kiváló teleobjektívvel is rendelkezik majd, hogy felvegye a versenyt a Galaxy S24 Ultrával. Emellett mind az iPhone 16 Pro, mind pedig a Pro Max esetében nőhet majd a kijelző mérete. A pletykák szerint előbbi esetében 6,1 colról 6,3 colra, utóbbi esetében pedig 6,7 colról 6,9 colra változik majd a kijelző mérete. Úgy tudni, a változtatásra azért van szükség, hogy a Pro modellek jobban megkülönböztethetők legyenek a normál változatoktól.

Újabb fronton is eltérések mutatkozhatnak azonban a két szegmens között, hiszen míg a Pro modellek általános dizájnnyelvezete konzisztens marad, addig a standard modellek új, függőleges kamerakialakítást kaphatnak.

Hogy végül az Apple milyen újdonságokkal készül még a felhasználóknak, az teljesen biztosan csak szeptemberben derül majd ki, mindenesetre a jövő évi készülékbemutatók már most izgalmasabbnak tűnnek, főleg, ha beigazolódik a pletyka, mely szerint a Plus modellt egy ultravékony Slim változat váltja.