Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Pillanatok alatt kiszúrták Vitézy Dávidot a Kisföldalattin

Vitézy Dávid nagyon szereti használni a BKK járatait, és amikor tehet, gyalogos formában közlekedik, de ezen is fejlesztene. Főpolgármesterként.

...svg content...Fotó: Facebook/Vitézy Dávid
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Vitézy Dávid szokásához híven egy nagyon részleges sajtóeseményt tartott, amire most igazán szükség volt, mert óriási a tét. Bemutatta azokat a perdöntőnek gondolt bizonyítékokat, melyek alapján újraszámlálást rendelhetnek el. Ez pedig akár Karácsony Gergely vereségét is jelentheti, aki továbbra sem hajlandó felvenni a telefont a riválisának.

Jelenleg minden eddiginél rosszabb a kapcsolatuk, aminek a kiszivárgott felvétel sem tett jót. Karácsony igen erősen fogalmaz Vitézyről, akinek erről is megvan a maga véleménye, bár nem különösebben lepődött meg ezen az egészen. Most csak arra koncentrál, hogy kiharcolja az újraszámlálást. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Kisföldalattival a Városházára – személyesen adom be az újraszámláláshoz szükséges fellebbezést és a bizonyítékokat!” – jelentkezett be az Oktogonról, miközben többen rögtön felismerték. A háttérben álló fiatalember is kiszúrhatta, hogy Vitézy a Kisföldalattin van, és igyekszik beadni a dokumentumukat a Városházán.