Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Videón Cristiano Ronaldo egészen elképesztő gólja az írek ellen

Cristiano Ronaldo egy egészen elképesztő góllal köszönt be az írek ellen, akinek erre sem lehetett válaszuk.

...svg content...Fotó: EPA/JOSE COELHO
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A portugál csillag közel 40 évesen is úgy játszik, mint sok más sztár a 20-as éveiben sem. Kirobbanó formában van, és már ő minden idők legjobb góllövője a szaúdi bajnokságban, ami óriási eredmény egy 39 esztendő játékostól, aki soha nem adja fel, és esze ágában nincs visszavonulni.

Ronaldo a hosszú szezon után luxusnyaralásra ment a családjával, majd ezt követően csatlakozott a válogatotthoz. Hamarosan az Európa-bajnokságon lépnek pályára, előtte azonban megküzdöttek az írek ellen, akik még csak gólt sem tudtak szerezni. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Ronaldo, Portugália vezére 10 percen belül kétszer is beköszönt, és nem akármilyen módon. A 18. percen szerezték meg a vezetést Félix révén, majd jött Ronaldo az 50. percben, és 10 perccel később már duplázott, amivel eldöntötte a győzelem sorsát, és a lehető legjobb hangulatban utazhatnak el az Eb-re.

Az Aranylabdás portugál klasszis módon oldotta meg a kérdést, és akkora gólt lőtt, hogy azt még az írek is megtapsolhatták a lelátón. Ronaldo csapatát az egyik nagy esélyesnek tartják a tornán, és lehetséges, hogy a világsztárnak esélye lesz duplázni, ugyanis egy Európa-bajnoki címet már szerzett a pályafutása során.

Portugália ellenfele Törökország, Grúzia és Csehország lesz a németországi Európa-bajnokságon az F-csoportban. Az első mérkőzésüket Csehország ellen játsszák június 18-án 21 órától, majd pár nappal később, 22-én 18 órától lendülnek akcióba a törökökkel szemben.