Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megszűnik a legnagyobb magyar bank egyik speciális applikációja

Már csak kevesebb mint egy hónapig lehet használni az OTP fiataloknak szóló applikációját.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az OTP Bank péntek délután egy szűkszavú közleményben tájékoztatta ügyfeleit arról, hogy július 7-től teljesen megszűnik az OTP Junior Next nevű mobilos alkalmazás, amelyet azért hoztak létre, hogy a fiatalok számára segítségül legyen egyebek mellett a jövőtervezésben, a karrierválasztásban, valamint a pénzügyi tudatosságban.

Ám a platformot a fent említett dátummal teljesen felszámolja a pénzintézet, így letölteni és használni sem lehet majd azt követően – írta meg a HVG. A közleményben hozzáteszik: „Dolgozunk azon, hogy a pénzügyi tudatosság fejlesztését és az edukációt a jövőben még személyre szabottabb, még színvonalasabb szolgáltatással tudjuk támogatni”. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Az alkalmazás egyelőre még elérhető a Play Áruházban és az App Store-ban, bár minden bizonnyal ez nem sokáig lesz így – jegyzik meg a cikkben. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy újabb leállás jön az egyik hazai pénzintézetnél, amelyre a banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt van szükség. A részleteket ebben a cikkben fejtettük ki.

De arról is beszámoltunk, hogy az eddigi talán legkomolyabb módszerrel szedik áldozataikat a bankos csalók: ezúttal is az OTP Bank ügyfelei a célpontok. Mint kiderült, a csalók most egy relatíve hihető ürüggyel keresik meg a gyanútlan áldozatokat, ugyanis új hitelesítési eljárások bevezetésére hivatkoznak, ezzel pedig sokakat megtéveszthetnek.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.