Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,43 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,74 Ft
Bitcoin
56,455 $

Dzsudzsák Balázzsal nézte a magyar meccset Orbán Viktor Debrecenben

Dzsudzsák Balázs abszolúte otthon érezhette magát, miután Debrecenben lépett pályára a magyar válogatott Izrael ellen.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott behúzta az utolsó felkészülési meccsét, ezúttal Izrael ellen. Hamar elhallgattatták azokat, akik éles kritikákat fogalmaztak meg a csapattal szemben az írek elleni váratlan vereség után. Orbán Viktor miniszterelnök sem véletlenül mondta azt, hogy nem szabad irreális elvárásokat támasztani a válogatottal szemben az Európa-bajnokságot illetően.

Izrael ellen jól alakultak a dolgok, a játék is látványosabb volt, és nagyon rövid időn belül három góllal köszönt be a csapat Debrecenben, ugyanis ezúttal nem a Puskás Arénában rendezték meg a meccset, aminek nagyon örültek a debreceniek, többek között a helyi sztár, a válogatott korábbi csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is. Soron kívül Alaptörvény-ellenesnek nyilvánították a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzést

A DVSC sztárja köztudottan jóban van Orbán Viktorral, közösen nézték a meccset, és elégedettek lehettek. Szoboszlai Dominik sérülése ugyan aggodalomra adott okot, később a Liverpool játékosa megerősítette, nincs nagy gond, és Marco Rossi szövetségi kapitány ugyanerről számolt be a sajtó munkatársai előtt.

Vitézy Dávid is reagált az Alkotmánybíróság határozatára, szerinte teljes újraszámlálásnak kell következnie

Tovább folytatódik a főpolgármester-választás körüli jogi harc a szavazatok újraszámlálásáért.