Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Magyar Péter elárulta, hogyan fog szavazni vasárnap Budapesten

Sokan kíváncsiak arra, Magyar Péter vajon kire fog szavazni vasárnap a főpolgármester-választáson Budapesten.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter továbbra is aktívan kampányol, legutóbb egy olyan pénzügyi rendszert vezetett be, mellyel igen nagy összegeket gyűjthet be a Tisza Párt a működéséhez. 50 ezer emberre, magyar állampolgárra van szüksége ehhez, hogy a rendszer úgy működjön, ahogyan azt eltervezték.

Karsai Dániel pedig sms-ben kérdezte meg tőle, kire fog szavazni vasárnap, mert széles körben is kíváncsiak rá, főleg azok után, hogy a Fidesz emberének tartott Vitézy Dávid javára lemondott Szentkirályi Alexandra. Karácsony Gergely azt mondta, nem remegett meg ettől, és most már biztos abban, hogy Vitézy a Fidesz jelöltje. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Ezt kategorikusan tagadja Vitézy, addig Magyar az ATV-nek megerősítette, most először érvénytelen szavazatot fog leadni, mert Vitézyt és Karácsonyt sem akarja támogatni. Korábban mindhárom jelöltet alkalmatlannak nevezte, tehát az ő szavazata érvénytelen lesz. Megtehetné, hogy nem megy el voksolni, de elmegy, és inkább egy olyan szavazatot rak le az asztalra, aminek nem szerezhet érvényességet.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.