Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Már Európában is elérhetővé tették a Google új alkalmazását

A Gemini mindössze pár hónapja került bemutatásra, s az EU mellett már az Egyesült Királyságban is le lehet tölteni az androidos mobilokra.

...svg content...Fotó: Unsplash
Mobil
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Néhány hónappal azután, hogy bemutatták a Geminit, a Google elérhetővé is tette androidos mobilokra az alkalmazást az EU-ban és az Egyesült Királyságban. A Play Áruházból letölthető alkalmazás azon túl, hogy egyszerű appként használható, arra is alkalmas, hogy átvegye a Google Asszisztenstől a virtuális segédletet.

Ugyanakkor tény, hogy a kettő nem működhet párhuzamosan – írja a 24.hu a GSMArena cikke alapján. Kifejtik: a döntésnél érdemes figyelembe venni, hogy a Gemini jelenleg nem tud kommunikálni az otthoni okoseszközökkel, így ha valaki szereti ezeket használni, egyelőre jobban teszi, ha a Google Asszisztensnél marad.

A Gemini a következő hetekben iOS-en is elérhető lesz a Google alkalmazáson keresztül – teszik hozzá. Korábban arról is beszámoltunk, hogy hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Google fontos újdonsága, a magyarul Készülékkereső-hálózatra keresztelt szolgáltatás: már csak napok kérdése, hogy megérkezzen.

Egyúttal az a hír járja, hogy nagy változás élesedik a Google keresőben, amely után nehéz lesz megkülönböztetni, mi „valódi” és mi reklám. Ugyanis a cég új dokumentációja szerint a szponzorált keresési eredmények akár az organikus találatok között is felbukkanhatnak ezentúl, legalábbis bizonyos esetekben.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.