Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,367 $

Videón Gáspár Virág és Evelin látványos bikiniformája Ciprusról (videó)

A Gáspár-testvérek láthatóan remekül érzik magukat Cipruson, ahol jelenleg messze jobb idő van, mint idehaza.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző és családja meghívásra utaztak ki Ciprusra, ahol láthatóan mindenki jól érzi magát. Nem csoda, mert sikeresek, ismert médiaszemélyiségek, és hamarosan kezdődhet a Gáspárék forgatása a TV2-vel. Hogy a lányok szerepet vállalnak-e benne, arról egyelőre továbbra sincs hivatalos információ.

Ha elkezdődnek a forgatások, mindez hamar kiderülhet, rendkívül hamar fogják megosztani a közösségi médiában a fotókat, ahol épp forgatnak Győzőék. Bízzunk benne, hogy a csajok is szerepet kapnak, igent mondanak a szerződésre, mert érdekes lenne látni Virágot is most, hogy felnőtt. Soron kívül Az árvíz miatt megindult fák veszélyesek, lezárták a Duna-part egy szakaszát Budapestnél

Anno kisgyerekként ismerhette meg az ország, de már ő is felnőtt. Nővére, Gáspár Evelin pedig nem egy műsorban tette már le a névjegyét, és nagyon szívesen megnéznénk a Dancing with the Stars mezőnyében. Van egy olyan érzésünk, tudna meglepetést okozni, ráadásul csúcsformában van.

Minden adott lenne ahhoz, hogy kihozza magából a maximumot a parketten, akárcsak a Farm VIP-ban. Hamarosan ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk, mert már biztosan megvannak a szereplők, és az új Farm VIP-t általában ebben az időszakban forgatják le. Ami biztos, Evelin a családjával Cipruson nyaral, és mindenki boldog.

Gáspár Virág is, aki egy teljesen új frizurával készült a nyárra, ami a Szigeten is nagyot menne. Alább pedig mindenki láthatja, erős bikiniformát hoztak össze a csajok, hozzák a laza formát, karaktert, mint általában.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.