Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,861 $

Kiderült, mennyiért lehet kivásárolni Mbappét a szerződéséből a Real Madridnál

Az a csapat, mely leteszi ezt az bizonyos összeget az asztalra, a Real Madridnak semmilyen beleszólása nem lenne abba, hogyan alakul Mbappé jövője.

...svg content...Fotó: EPA/Teresa Suarez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időközben már a Barcelona is reagált Mbappé spanyolországi költözésére, egészen pontosan a katalán klub elnöke mondott erről pár szót, miközben kifejtette, miért rúgta ki az állásból Xavit, a nagy klublegendát. Mbappé számára csak a Madrid létezett Spanyolországban, esze ágában nem volt a Barcelonához szerződni.

Egyszerűen jobbak a feltételek a Real Madridnál, sorra nyerik a Bajnokok Ligája trófeákat, illetve Mbappé már gyerekkorában is a királyi gárdáról álmodozott. Időközben az álomból valóság lett, és a francia klasszis aláírt a szerződését, ami első körben 5 évre szól, és a korábbi hírek szerint több mint 100 millió eurót kap az aláírásért. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Más források szerint ez körülbelül 50 millió eurót, de még az sem kis összeg. Az azonban tény, messze kevesebbet fog keresni, mint a PSG-nél, és ettől a ponttól kezdve bármilyen szponzorációs üzletet is kössön, abból a Real Madrid is részesülni fog, és nem kis pénzekről beszélünk.

A Cope azt írja, a mostantól megkötött megállapodásokból származó összeg 30%-a kerül majd a Realhoz, addig Mbappéhoz 70%. Ez még mindig barátinak mondható, mert a többi madridista 50%-ot ad le a legendás klubnak. Ebben biztosan kivételeztek a fiatal klasszissal, viszont ebből aligha alakulhat ki feszültség az öltözőben.

Mbappé piaci értéke 180 millió euró körül mozog, és ennek megfelelően egy igen magas kivásárlási záradékot állapítottak meg. A lap úgy tudja, 1 milliárd euró az összeg, ennyiért bárki azonnal vihetné Mbappét, feltéve, ha ő is rábólint az üzletre.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.