Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,37 Ft
Euró
392,85 Ft
Font
463,64 Ft
Bitcoin
58,278 $

Hivatalosan is bejelentette a Real Madrid Mbappé leigazolását

A Real Madrid hivatalosan is bejelentette Mbappé érkezését, aki az Európa-bajnokságot követően csatlakozik a kerethez.

...svg content...Fotó: EPA/SARAH MEYSSONNIER / POOL MAXPPP OUT
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje nyilvánvaló volt, hogy hol folytatja a pályafutását Mbappé, aki már évekkel korábban a Real Madrid játékosa lehetett volna, de rendre hosszabbított a PSG-vel, nem kis pénzért cserébe, bízván abban is, hogy megnyerheti velük a Bajnokok Ligáját. Ez végül még úgy sem sikerült neki, hogy Messi két szezonon át volt tagja a csapatnak.

Volt egy pont, amikor a Real vezetőségénél betelt a pohár, akárcsak a szurkolóknál, mivel Mbappé az utolsó pillanatokban visszatáncolt, és megint szerződést hosszabbított Párizsban. Emitt sem vettek semmit biztosra a spanyolok, viszont az aláírás megtörtént, onnan pedig nincs visszaút. Soron kívül Árpád hídi tragédia: még nem erősítették meg a Schadl-ügy tanújának halálát

Az is kiszivárogott, hogy mekkora bónuszt kap Mbappé a szignójáért cserébe, ami több mint 100 millió eurót hoz a konyhára. A klasszis francia támadó fizetése azonban messze kiesebb lesz, mint Párizsban, töredéke annak, mint amennyit a közel-keleti tulajdonosok fizettek neki azért, hogy a francia fővárosban maradjon.

A Real Madrid hétfőre időzítette a nagy bejelentést, és már korábban tudni lehetett, hogy mikor jelentik be Mbappét, amit nyilvánosan közölt Franciaország elnökével, Marconnal. Immáron minden hivatalos, így nem maradt más hátra, mint a várakozás, amikor is először lép pályára a Real színeiben a világ egyik legjobb támadója, akivel új szintekre érhet fel a királyi gárda.

A most kiadott kommüniké szerint Mbappé első körben 5 évre írt alá, amivel egy igen hosszú távra szóló szerződést írt alá. Olyannyira nagy az érdeklődés a hír hallatán, hogy a klub hivatalos honlapja rövid időre elhasalt, valószínűleg nem bírta a terhelést, egyszerre sok százezer ember próbálhatta megnyitni a közleményt.

Kubatov Gábor továbbra is "futballistafeleségnek" tartja Magyar Péternek

Kubatov Gábor ugyan ellenfélnek tekinti Magyar Pétert a Tisza Párt miatt, más kérdés, mit gondol róla, mint ember, politikus.

Kubatov még egy légtérben sem akar lenni Magyar Péterrel Varga Judit miatt

Kubatov Gábor nagyon kedveli és sokra tartja Varga Juditot, emiatt sem akarna ugyanazon légtérben lenni Magyar Péterrel, akiről durva dolgokat lehetett hallani a Hajdú Péter által készített interjúban.