Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Toroczkai László felháborodva üzent Magyar Péternek az ATV élő adásában

Nemcsak Magyar Péternek üzent Toroczkai László a Mi Hazánktól, hanem a Fidesznek, melynek kapcsán megerősítette, fel fogják jelenteni a kormánypártot, akárcsak tették azt Magyar Péter esetében rágalmazásért.

...svg content...Fotó: Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszédet mond pártjának az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésén a budapesti Pilvax közben 2024. március 15-én. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Toroczkai László is nemrég még a köztévés vitán vett részt, ahol lehetősége volt üzenni. Magyar Péter szintén megjelent, majd megerősítette, nem lesz ott az ATV szombati vitáján, mivel azon nem képviselteti magát a Fidesz, így nem látja értelmét annak, hogy másokkal is vitázzon, akik nem veszélyesek a Tisza Pártra.

Magyar pénteken a Partizánban újabb hangfelvételekről is beszélt, míg Toroczkai a Mi Hazánktól az ATV élő adásában fejezte ki felháborodását, hogy Magyar Péter és Deutsch Tamás nem képviselteti magát a stúdióban a vitán. Dobrev Klára sem örült ennek, mert szemtől szemben akart volna vitázni Magyarral, aki szerinte egy jobboldali pártot vezet. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Toroczkai amiatt is szerette volna, ha Magyar és Deutsch megjelenik, mert szembesítette volna őket egy-két dologgal. Állítása szerint egy olyan szórólapot szórnak szét jelenleg Magyarországon, melynek költsége 100 millió forint, és azt olvasni rajta, hogy a Mi Hazánk Gyurcsányék pártja.

Ez nagyon nem tetszik Toroczkainak, és olyannyira elege van belőle, hogy Magyar Pétert már feljelentette rágalmazásért, és a Fidesz kapcsán is erre készül. Arra kérte az embereket, ha találkoznak a szórólappal, fotózzák le neki a terjesztőket, és megteszik a szükséges feljelentést a bíróságon.

„Az ATV-vita első tanulsága: a valódi vitára Deutsch Tamás és Magyar Péter sem jött el.” – írta a posztjában Dobrev Klára, a DK vezetője. „Jövő vasárnap az is eldől, hogy közelebb vagy távolabb kerülünk a kormányváltástól. Én azért kérem a szavazatukat, hogy közelebb kerüljünk hozzá.” – üzent az ATV-ből.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.