Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,20 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
466,99 Ft
Bitcoin
60,850 $

Magyar Péter bejelentette, nem fog vitázni Dobrev Klárával az ATV-n

Magyar Péter több szempontból sem látja értelmét a vitának Dobrev Klárával, mert a DK nem ellenfél a Tisza Pártnak, és a Fideszt akarják legyőzni.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Dobrev Klára és Magyar Péter csütörtök este kezet fogott egymással a köztévés vita előtt, ami hozott feszült pillanatokat, odakint is, amikor a Tiszta Párt 10 ezres tömegébe besétált Dobrev Klára a DK-s híveivel. Végül a rendőröknek kellett megkérniük, hogy távozzanak, mert az a Tisza Párt bejelentett demonstrációja, semmi keresnivalójuk nem volt ott.

Dobrev ismét üzent Magyarnak, érezhetően megpróbálta őt kiugrasztani a bokorból, viszont hiába, mert a Tisza Párt vezetője az ATV Egyenes beszéd című műsorában tisztázta, nem lesz ott a csatorna szombati vitáján, mivel nem látja annak értelmét. Egyrészt három hét után szeretne egy szabad estét, régóta nem találkozott a gyermekeivel, és valószínűleg az egyik fiával lesz szombaton.

Másrészt szerinte nincs értelme egy olyan vitának, amin nem lesz ott a Fidesz, mert őket akarják leváltani, a DK nem ellenfelük, nincsenek kormányon, és már előttük járnak. Kihangsúlyozta, nem volt olyan célja, hogy leváltsa az ellenzéket, és eredetileg Orbán Viktorral, valamint Gyurcsány Ferenccel akart vitázni.