Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,984 $

Dobrev Klára szerint Gyurcsány Ferenc nem tervez újra miniszterelnök lenni

A DK vezetője tisztázta, nincsenek jelenleg olyan ambíciói Gyurcsány Ferencnek, hogy újra miniszterelnök legyen.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Dobrev Klára is javában kampányol, még mindig nem tartunk a választások igazi hajrájában, ugyanis a következő hétvégén dőlnek a legfontosabb kérdések. Mindenki nagyon aktív, Orbán Viktor miniszterelnök is járja az országot, és biztos abban, hogy Karácsony Gergely hamarosan már nem lesz Budapest főpolgármestere.

Sok mindenről dönthet a közelgő EP-választás, többek között arról is, hogyan áll a jelenlegi erősorrend, ami ugyancsak változhat a 2026-os választásokig, melyek többek között arról döntenek, ki legyen a következő négy évben Magyarország miniszterelnöke. Lázár János nemrég azt mondta, talán Magyar Péter teszi majd lehetővé azt, hogy a Fidesz újabb kétharmaddal nyerjen. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

Hiába beszél a Fidesz ellen a Tisza Párt vezetője, Dobrev Klára a Telexnek adott interjújában úgy fogalmazott, az, amit jelenleg képvisel és csinál, a Fideszt segíti. Szerinte nem Orbán Viktort akarja leváltani, hanem ő lenne az új ellenzék a pártjával. Sőt, szerinte a Tisza Párt egy jobboldali párt, hasonló értékekkel, mint a Fidesz.

Karaktergyilkosságról is beszélt Magyar Péter kapcsán, de kiemelte, minden ilyen támadásra lesz válaszuk vele szemben, nem fogják mindezt csendben tűrni. Gyurcsány Ferenc szintén szóba került, és Dobrev tisztázta, a férjének jelenleg nincsenek országvezetési ambíciói, és nem is lesz a jövőben. „Ebben a pillanatban Gyurcsány Ferencnek nincs ambíciója, hogy vezessen, és el is mondta, nem is lesz ilyen ambíciója.” Ugyan Dobrev sem kedvel mindenkit a baloldalon belül, az egyetlen járható utat abban látja, hogy szövetségeseket keres.

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.