Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Az iráni elnök halála: felismerhetetlenre égett a holttestek egy része

A becsapódás következtében a helikopter lángokba borulhatott, így esélye sem lehetett a gépen utazóknak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fotó: Creative Illustrations
Közel-Kelet
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már az első hírek hallatán sejteni lehetett, hogy Irán elnöke nincs életben, akinek lezuhant a helikoptere. Tekintve az időjárási körülményeket, lehetséges, hogy szimpla baleset történt, és a pilóta a nagy ködben nekicsapódott az egyik hegyoldalnak, ahol végül megtalálták a roncsokat és a holttesteket.

Tucatnyian indultak a gép keresésére, miközben az iráni kormány felkészült a legrosszabb forgatókönyvre. Nemrég jelentették be, hogy Irán elnöke, mellette a külügyminiszterrel, már nincsenek életben. Egyetlen túlélője sincs a balesetnek, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Egy esetleges támadás sem zárható ki, de sokkal valószínűbb, hogy az időjárási körülmények hatására következett be a halálos becsapódás. Az Al Jazeera azt írja, teljesen kiégett a helikopter, ami elemeire hullott, összeroncsolódott, és nehéz tudni, a tűz nélkül bárki is túlélhette volna a földet érést.

Az iráni hatóságok közölték, a holttestek egy része felismerhetetlenre égett, és még nem tudták azonosítani, hogy ki kicsoda a helyszínen. Az azonban már biztos, nincs túlélő, és Irán elnöke is a halottak között van.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.