Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,073 $

Győzike trendi frizurát csináltatott magának (videó)

Győzike mindig is híres volt arról, hogy saját trendet követ, senki sem öltözik nála látványosabban a sztárok világából.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A Gáspár-család nagyon is odafigyel a frizurájára, nemrég számolhattunk be Gáspár Bea új hajáról, ami megint jól sikerült. Fiatalodott is tőle pár esztendőt, így még inkább örülhet a végeredménynek A Konyhafőnök VIP egykori győztese, aki azóta még nagyobb tapasztalatra tett szert.

Gáspár Evelin ugyancsak otthonosan mozog a konyhában, de sokkal inkább merült el a divat világában. Egyre látványosabb és izgalmasabb szettekben látni őt, amire büszke lehet, akárcsak a formájára. Rengetegen szeretnének hasonló formát, és az is észrevehető, hogy mostanában megint támadják, egyszerűen irigyek rá. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Gáspár Virág szintén jelen van a közösségi médiában, de kevesebbet szerepel, akárcsak a tévében. Ez a Gáspárék című sorozat miatt változhat, bár egyelőre nem tudni, hogy elvállalja-e a forgatásokat, ahogyan Evelin esetében sem. Vannak még kérdőjelek, viszont nagyobb az esély arra, hogy ott lesznek a lányok.

Gáspár Győzőtől pedig már hozzászokhattunk az extravagáns stílushoz. Imádja a flitteres dolgokat, és nemrég 118 kilóról fogyott le, most már jól érzi magát a bőrében, jó formában kezdheti meg a forgatásokat a TV2-vel. Részben emiatt is fogyhatott le, plusz egyszerűen szégyellte a testét.

Győző gyakran jár fodrászhoz, kényes a hajára, és noha már ő is az 50-es éveiben jár, nem ritkább a haja. Szerencsés genetikával rendelkezik, és most pláne megértül, hogy a hosszú évek alatt figyelt a hajára. Ha kíváncsiak vagytok Győzike legújabb frizurájára, akkor erre a linkre kattintatva megnézhetitek korlátozott ideig.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.