Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Liverpool és a Real egykori sztáredzője is esélyes a Ferencváros kispadjára

Esély nyílhat arra, hogy a Liverpool egykori sztáredzője, Rafael Benítez irányítsa a Ferencvárost a következő időszakban.

...svg content...Fotó: 2015. augusztus 5-én készült kép Rafa Benítezrõl, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetõedzõjérõl a Bayern München elleni Audi Kupa döntõ mérkõzésen Münchenben. 2016. január 4-én a spanyol klub bejelentette, hogy meneszti Rafa Benítezt, akit a francia Zinedine Zidane vált a kispadon. (MTI/EPA/Andreas Gebert)
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Először csak hírek szállingóztak arról, hogy Sztankovics máris távozhat a Ferencváros kispadjáról, noha sokan azzal számoltak, évekre oldja meg az edzőkérdést a klub az Inter legendájával. Végül kiderült, Sztankovics már az Újpest ellen sem lesz ott, mert szerződést bontott a Szpartak Moszkva miatt.

Bejelentették Moszkvában az érkezését, és már tudni, kik lehetnek a fő esélyesek a Ferencvárosnál. Nagyobb nevek közül válogathat a Fradi, mint Sztankovics volt, aki edzőként még mindig inkább az útja elején jár, és nincsenek mögötte olyan sikerek, mint például Rafa Benítez esetében, aki anno nagyot ment a Liverpoollal a Bajnokok Ligájában. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy a Ferencváros magas polcról akar választani edzőt, és így kerülhetett képbe Benítez is. A legnagyobb név a listán, aki korábban Bajnokok Ligáját is nyert, de a Real Madridot, az Intert, a Chelsea-t, a Napolit és a Valenciát is irányíthatta. Úgy tudni, már vele is megkezdődtek az egyeztetések a váltásról.

Phillip Cocu szintén eséyles, aki sokáig Hollandiában futballozott, majd a Barcelona sztárja lett. Edzőként is megfordult a hollandoknál, ahogyan Angliában szintén. Utolsó klubja a Vitesse volt 2023-ban, azóta nem vállalt el új munkát, így szabadon igazolható. Alessio Dionisi a következő név, aki korábban a Venezia, az Empoli és a Sassuolo menedzsere is volt, onnan nemrég távozott.

Rui Vitória szintén futballozott korábban, egészen 2003-ig 1988-tól. Egyiptom válogatottjának volt az edzője, előtte a Spartak Moszkvábál dolgozott, ahol most Sztankovics rakhatja össze új csapatát, míg 2019 és 2020 között a Ronaldót is foglalkoztató Al Nassr élén lehetett rövid ideig a benficás évei után.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.