Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,42 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
61,549 $

Szentkirályi megunta Karácsonyt, takarításba kezdett (videó)

Szentkirályi Alexandra a legkisebb mértékben sem elégedett Karácsony Gergely munkájával Budapesten, így többek között a köztisztasággal sem.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nemrég arról beszélt, az elmúlt egy évben a levegő minősége is romlott Karácsony Gergely városvezetése alatt, amit megengedhetetlennek tart. Ezzel együtt egy hangfelvételt is közzétett a kitiltásra váró autókról, amin sokan felháborodtak, hiszen rengetegen vannak, akiknek 10 évnél idősebb a közlekedési eszközük.

A Fidesz jelöltje többek között a köztisztasággal sem elégedett, és tény, számtalan olyan része van Budapestnek, ahol áll a szemét, és az embernek hányingere van arra menni. A firkák is sok gondot okoznak, így lenne munka bőven. Ezt unta most meg Szentkirályi, és úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a takarítást, és az egyik első dolga lenne Budapest tisztábbá tétele. Soron kívül Valaki magára tetováltatta Magyar Péter arcmását (videó)

„Újra bemutattuk, hogy van ellenszer Karácsonyék nemtörődömségére: a munka. Nem megengedhető, hogy a fővárosban áll a szemét, a kosz és egyre több fal van összefirkálva. Budapest a világ legszebb városa, az otthonunk, ki kell takarítani!” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra.

Szentkirályinak már elege van

„Karácsony szerint Budapesten minden rendben van, ezért ő már nyugodtan elmehet kampányolni Gyurcsányékkal vidékre. Szerintem nincs rendben a főváros! Változást Budapesten!” – üzent a Facebook oldalán keresztül a Fidesz jelöltje, folytatván ezzel a kampányát a választások előtt.

„Tiszta, rendezett Budapestet! Ma újra bemutattuk, hogy van ellenszer Karácsonyék lustaságára: a munka. Nem természetszerű, hogy egy nagyvárosban áll a szemét, a kosz és minden össze van graffitizve. Emellett az elhanyagolt hajómegálló mellett sok százan futnak, kerékpároznak, sétálnak el naponta.”

„Annak ellenére, hogy használaton kívül van, nincs rendben, hogy ilyen állapotban csúfítja a környéket. Budapest a világ legszebb városa, az otthonunk, ragyognia kell! Aki pedig nem így bánik vele, nem érdemli meg, hogy főpolgármester legyen. Változást Budapesten!”

Főpolgármesteri választás eredménye: alkotmányjogi panaszt nyújtott be Vitézy Dávid

Vitézy a Kúria döntésének alaptörvény-ellenességének megállapítását és megsemmisítését kéri az Alkotmánybíróságtól.

Neymar egyre keményebben edz (fotók)

Láthatóan remek úton halad előre Neymar, aki egy nagyon súlyos sérülésből térhet vissza hamarosan.

További három miniszteri biztos és egy államtitkár kinevezéséről döntött a kormány

Hivatalosan is kinevezték Varga-Bajusz Veronikát államtitkárnak, de a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és a külgazdasági és külügyminiszter is nevezett ki miniszteri biztosokat.