Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Kifütyülték Mbappét a PSG szurkolói az utolsó párizsi meccsén (videó)

Már a mérkőzés előtt is voltak negatív visszhangok Mbappé távozása miatt, és páran úgy gondolták, ha kifütyülik a világsztárt.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egyes futballrajongók nemigazán tudnak megemészteni egy átigazolást, még akkor sem, ha az adott játékos éveken át mindent megtett az adott klubért. Mbappé valójában sokkal tovább maradt Párizsban, mint kellett volna.

Régóta a Real Madrid játékosa lehetne, és nem egy Bajnokok Ligája-győzelem állhatna a neve mellett. Most azonban valóban távozik, amit érzelmes módon jelentett be egy videóban, ami után a PSG edzője azt mondta, erősebbek lesznek, hiába igazol el tőlük a világ egyik legjobb és legértékesebb csatára. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az utolsó párizsi fellépése rosszul sült el, kínos véget ért a mérkőzés, mert noha Mbappé megszerezte a vezetést, a nem éppen acélos Toulouse fordított és nyert. Már a meccs előtt kifütyülték a párizsi szurkolók a régi kedvencüket, amiről videó is készült, de természetesen olyanokat is találni, akik megértik Mbappé távozását, és hálásak neki.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.