Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Videón Cristiano Ronaldo óriási gólja a Szaúdi Királyi Kupából

Cristiano Ronaldo egy nagyon szemfüles és technikás gólt szerzett a Szaúdi Királyi Kupában, annak elődöntőjében, amit 3-1-re nyert meg a csapat.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo már azzal történelmet írt, hogy a szaúdi bajnokságba szereződött, mellyel lezárta az európai karrierjét. Ugyan voltak pletykák, miszerint visszatérhet és a Newcastle játékosa lehet a Premier League-ben, tisztázta, számára az a korszak lezárult, és Európában már csak akkor lép pályára, ha a válogatott mezét viseli.

Csúcsformában hangol az Európa-bajnokságra, ahol alapemberként küzdhet meg az ellenfelek ellen, hiába 39 éves. Folyamatosan gólokkal, kiváló teljesítményekkel a neve mellett üzen, amire büszke lehet. Újabb és újabb motivációt szerez magának ezzel, és halvány jele sincs annak, hogy visszavonulna. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Őrületesen sok pénzt keres az Al Nassrnél, ugyanakkor keményen megdolgozik ezért a vagyonért. Legutóbb a Szaúdi Királyi Kupában lőtt két gólt, amik közül az első egészen szenzációs volt, érdemes megnézni róla a videót. Azonnal felismerte a helyzetet, majd fordulásból a kapuba talált, amihez a kapus is asszisztált.

A második góljánál először nagyot védett a kapus, a kipattanónál viszont már nem volt esélye, a hálóban kötött ki a labda. Ronaldo nagyon jól érezte magát a mérkőzésen, a közönség végig őt éltette, ezúttal sem lehetett panasz a hangulatra, és az Al Nassr nem keveset profitál abból, hogy ott van a pályán.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.