Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Hatalmas fogás az Evertonnál: igazi sztár érkezik a Real Madridtól

Megerősítették hivatalosan is a már hetek óta pletykált átigazolási hírt, miszerint James Rodriguez, a Real Madrid jelenlegi és a Bayern München korábbi sztárja az Evertonhoz igazol.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Megerősítették hivatalosan is a már hetek óta pletykált átigazolási hírt, miszerint James Rodriguez, a Real Madrid jelenlegi és a Bayern München korábbi sztárja az Evertonhoz igazol.

Az Everton a saját weboldalán és közösségi média felületein is megerősítette a hírt, miszerint a kolumbiai válogatott sztárja 2+1 éves szerződést írt alá a csapattal. James Rodriguez így rövid időn belül a második nagy szerzeménye az Evertonnak, miután néhány napja megerősítették a Napoli középpályásának, Allannak a szerződtetését. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Allanhoz hasonlóan James Rodriguez is „Ancelotti-kedvencnek” számít, ugyanis az olasz edző vitte még 2014-ben a Real Madridhoz a kolumbiait. Ezt követően másodjára is közös munkába kezdtek, ugyanis amikor Ancelotti a Bayern München edzője lett, egyik első kéréseként kölcsönvették Rodriguezt.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy ennek a nagyszerű klubnak a tagjává válhattam, amely ilyen nagyszerű történettel rendelkezik. Egy olyan edzővel dolgozhatok, aki nagyon jól ismer engem. Nagyon várom, hogy fantasztikus dolgokat érjünk el, győzelmeket szerezzünk. Azért jöttem, hogy fejlődjek, segítsem a csapatot a győzelemhez, és egy nagyon szép és szórakoztató játékot tudjunk játszani” – mondta a klub hivatalos oldalán James.

A Monaco és a Porto korábbi csillaga egyébként nem tudhat maga mögött kiemelkedő szezont, ugyanis Zinedine Zidane vezetőedző nem sokszor számolt vele a kezdőcsapatban, mindössze nyolc alkalommal lépett pályára kezdőként a La Ligában. A szerződéséből még egy év volt hátra, de végül elhagyta a Santiago Bernabeut.

KOMOLY ERŐSÍTÉSEKBE KEZDHET A BARCELONA AZ UTOLSÓ PILLANATOKBAN