Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Megint pályára lép a Chelsea, élőben nézhetjük a tévében

A Chelsea sem fog unatkozni, az Aston Villa otthonában kellene valahogyan begyűjteniük a 3 pontot.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annyi már bizonyos, hogy a Chelsea idén is katasztrofális szezont zár a Premier League-ben, és még csak az Európa-ligában sem lesznek ott a következő idényben. A szurkolók rendkívül csalódottak emiatt, és nem gondolták volna, hogy ezzel a kerettel és Pochettino vezetésével ilyen helyzetbe kerülnek.

Nem kizárt, hogy Pochettinótól is megválik a vezetőség, mert nemigazán látni előrelépést a sztáredzővel, hiába dolgozott korábban Angliában is. Jelenleg a 9. helyen állnak 47 ponttal, míg a Tottenham az 5. helyen 60 pontos. Gyakorlatilag ez egy lehetetlen küldetés a londoniak számára, akik legutóbb egy igen nagy pofonba rohantak bele az Arsenal ellen. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Az Aston Villa ellen sem lesz könnyű dolguk, erőse benne van a pakliban egy újabb vereség, mivel a Villa a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyen áll 66 ponttal. Igaz, két meccsel többet játszott, mint a Tottenham, így a Chelsea ellen még a döntetlen sem fér bele, mindenképpen nyerniük kellene. Az izgalmasnak ígérkező szombati meccset 20 óra 50 perctől adja a Spíler 1.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.