Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,54 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
66,224 $

Jennifer Lopez farmeres szettjéért is odavannak a rajongók

Jennifer Lopez csajos estét tartott, és megint megadta a módját a megjelenésének, nála sem ment ki a divatból a farmeres viselet, ami örök, és mindig trendi marad.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

A sztárok világa mindig nagyon különleges, egyedi, mely főként a csillogásról szól. Nyilván a botrányok sem kerülik el a hírességeket, amik sokszor szándékosan gerjesztettek, és a média igencsak kiveszi ebből a részét, de ehhez már hozzászokhattunk az évek alatt.

Nem egy kapcsolat ment már tönkre a média nyomása miatt, és erről sokan tudnának beszélni. Tóth Gabi és Papp Máté Bence olyasvalamit kapott a nyakába, ami miatt akár hamar szakíthattak volna, de nem így lett. Noha csak az ismerkedési fázisban jártak, sokan tényként közölték, hogy együtt vannak. Soron kívül Üvegszilánkok voltak a gyermekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában, többen megsérültek

Gabi őszintén beszélt az első időszakról, és arról, milyen sokat köszönhet Máté családjának. Az énekesnő mostanában nyugodtabb életet élhet, ami a világsztároknak nemigazán adhat meg, mert mindig figyelik őket. Jennifer Lopez esetében is ez a helyzet, a legutóbbi randiján is ott volt a sajtó, amikor Ben Affleck BMW-je defektet kapott.

Ez olyasvalami, amit nem lehet megszokni, viszont lehet rajta dolgozni, hogy jobban viseljék el a dolgokat. JLO egy olyan világsztár, aki lenyűgöző formában van, és szinte mindenki másnál fiatalosabb, akik az 50-es éveikben járnak, és ez megint csak olyasvalami, amire maximálisan büszke lehet.

Most épp csajos estén járt, és egy csinos, trendi farmeres szettet állított össze magának. Különleges érzéke van a divathoz, és miután nagy cégekkel működik együtt, megvan a lehetősége arra, hogy többet és többet tanuljon erről a világról. A rajongók most is odavoltak JLO-ért, akitől nem kevés divattippet csenhetnek el.