Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Kiszel Tündének a rózsaszín is nagyon jól áll (fotók)

Barbie színekben jelent meg egy fontos eseményen Kiszel Tünde, aki büszke a lányára, Hunyadi Donatellára.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde aktív a közösségi médiában, és otthonosan is mozog benne. Nemrég bikinis fotókkal hívta fel magára a figyelmét, ami kapcsán szintén sok dicséretet, bókot kapott. Ezek a szavak biztosan jól estek a lelkének, az önbizalmának, és gyakorlatilag minden eddiginél népszerűbb.

Tünde nagyon jól jött ki a közösségi média térhódításából, amit magának köszönhet, mert igent mondott a platformra. Nemcsak a fiataloké a világ, ahogyan a közösségi média sem, és Kiszel Tünde mindig tud újat mutatni, amit már számtalanszor bizonyított a hosszú karrierje és élete során. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Legutóbb egy olyan délutáni programon vett részt, aminek ideje alatt Hunyadi Donatella is a vendégek között szerepelt. Anya és lánya is csinosan jelent meg, Tündének a rózsaszín is nagyon jól áll, amivel már a nyárra hangol, hiszen egyre melegebb az idő, mely mindenkire jó hatással lehet.

„Csodálatos volt ma délután Károly Éva és Fejes Sándor festőművészek kiállításának megnyitója. A megnyitón telt ház volt a Benczúr Hotelban. A kiállítást megnyitotta: Ludvig Tittel Kinga útikönyv író.” – írta nagyon boldogan és elégedetten Kiszel Tünde, akinek lassan már 25 ezer követője van az Instagram oldalán.

„Fellépő Művészek: Hajdan Vali előadóművész, költő és Hunyadi Donatella Klasszikus ének, előadóművész. A képek gyönyörűek, érdemes megnézni a kiállítást! Mindenkinek szívből ajánlom! A kiállítás megtekinthető mindennap reggeltől estig a Hotel aulájában április 30-ig.” – zárta le posztját Tünde.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.