Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Kiszel Tünde ismét rendkívül elegánsan jelent meg

Kiszel Tünde mindig nagyon csinos, elegáns, odafigyel az apró részletekre, és egyúttal a művészet szerelmese.

Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A média egy ideje nemcsak Kiszel Tündéről szólnak, ha róla van szó, mert a lánya szintén népszerű. Hunyadi Donatella a Dancing with the Starson keresztül tette fel magát a média topkategóriájába, és sorra osztja meg magáról az extra tartalmakat. Nagyon szeretik a követők, sok dicséretet kap, amik motiválhatják.

Tünde is aktív, rendszeresen posztol, és igyekszik minden felkérésnek, kérésnek eleget tenni. Természetesen azokról beszélünk, amikkel azonosulni tud, például a művészet világában, ami ennyi idő múltán is lenyűgözi. Sok mindent látott már az évtizedek alatt, de ha valamit, a művészet különleges világát nem tudja megunni. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Abban mindig van valami új, valami egész más, és közben magával ragadja az embert. Tünde is igyekszik tartani ezzel a lépést, akárcsak a közösségi médiás trendekkel, de közben megtartja a saját karakterét. A naptárakról sem feledkezik meg, évről évre mindig kapunk belőle újat, aminek sokan örülnek.

A legjobban akkor érzi magát, ha egy előadáson ülhet, és olyan még inkább megadja a módját a megjelenésének. Ez volt rá jellemző a múltban is, más dimenzió számára, ha kultúráról van szó, ami feltölti az embert, lelkileg és mentálisan is. Tünde idén is sok előadásra tervez elmenni, amivel egyúttal jó reklámot is ad ennek.

Ezúttal egy sötét színű, elegáns összeállításban láthatjuk Tündét, aki megint csak magával ragadta a rajongók, a követők tekintetét. Több dicséretet kap, mint régen, a közösségi média által az emberek elkezdték megérteni, megismerni Tünde karakterét, amihez ő is kell, mert saját maga kezeli az oldalát.