Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Nagy góllal tért vissza Lionel Messi, de ez is kevés volt (videó)

Nagyon várták már Lionel Messi visszatérését, aki egy ideje nem játszhatott a sérülése miatt, majd rögtön góllal hívta fel magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami ugyan nem kezdte rosszul a szezont az MLS-ben, egy ideje megint eredménytelenek. Sorra jönnek a vereségek, a döntetlenek, hiába alkotják világsztárok a csapat egy részét. Suarez is elkezdte termelni a gólokat, ám ez sincs igazi hatással David Beckham csapatára.

Ráadásul Messi megint megsérült, és egy ideje nem volt elérhető az Inter Miami számára. Szombaton azonban visszatért, a Colorado ellen lépett pályára az MLS aktuális fordulójában hazai pályán, viszont az este nem ért boldog véget számukra, mert megint pontokat hullajtottak el. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A vezetést a Colorado szerezte meg a 45. percben büntetőből, amire az 57. percben Messi válaszol egy igen látványos találattal. A közönség szinte megőrült ettől, még tűzijátékot is rendeztek az argentin világbajnok tiszteletére, majd pár perccel később már vezetett az Inter Miami.

Amikor úgy tűnt, győzelemmel tér vissza Messi, a 88. percben egyenlítettek a vendégek, és már nem változott az állás. Az Inter Miami csak a harmadik helyen áll a Keleti főcsoportban 12 ponttal, és noha ugyanannyi pontjuk van, mint a Philadelphiának, két meccsel többet játszottak. Az élen a NY Red Bulls áll 14 ponttal, akik egy mérkőzéssel játszottak kevesebbet a Miamihoz képest.

Érdekesség, hogy a Columbus Crew és a Cincinnati is 12 pontos, akik ugyancsak egy meccsel kevesebbet játszottak, és ha az Atlanta United hozza a két meccsét, már 4 ponttal lennének az Inter Miami előtt. Ez továbbra is kevés a sztárcsapattól, és nem úgy fest, hogy ők lennének a bajnokság favoritjai.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.