Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Videón a Ferencváros góljai a Diósgyőr ellen a Magyar Kupából

A Magyar Kupa negyeddöntőjét is magabiztosan vette a Ferencváros, mely után Leandro de Almeida pályaedző nyilatkozott.

...svg content...Fotó: Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az MTK sincs már versenyben a Magya Kupáért, miután a Kisvárda legyőzte őket egy drámai mérkőzésen. Még drámaibb volt, ami a Paks meccsén történt a Vasas otthonában, Gera Zoltánék közel álltak a bravúrhoz. Végül le kellett mondaniuk az elődöntőről, így már csak az NBII maradt, ahol szintén nincs könnyű dolguk.

A Ferencváros hiába játszott idegenben, abszolúte kézben tartotta a dolgokat Diósgyőrben, bár a hazai csapatnak így is voltak lehetőségei. Ezek a lehetőségek viszont kimaradtak, addig a Fradi nem hibázott. Még csak hosszabbításra sem tudta hozni a mérkőzést a DVTK, ami számukra is a búcsút jelentette. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

„Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, nagyon nagy dicséret illeti őket, fantasztikus hangulatot teremtettek, arról nem is beszélve, hogy egy szerda estéről van szó, így is sokan elkísértek minket. A hazai drukkerek is kitettek magukért, úgy gondolom, hogy minden futballista ilyen atmoszférában szeretne pályára lépni.” – idézte a fradi.hu Leandro de Almeida pályaedzőt.

„Ami a teljesítményünket illeti, a mi akaratunk érvényesült ma este, kontrolláltuk a játékot. A találkozó elején általában hibákat vétettünk az utolsó passzoknál és a befejezéseknél, emiatt nem tudtuk olyan korán megszerezni a vezetést, mint ahogy szerettük volna. Később azonban sikerült felőrölni az ellenfelet, gratulálok a srácoknak, keményen megdolgoztak a mai sikerért.”

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.