Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

A Ferencváros is ott van a Magyar Kupa elődöntőjében

A Diósgyőr sem okozott problémát a Ferencváros számára a Magyar Kupában, és ott vannak az elődöntőben.

...svg content...Fotó: A Ferencváros játékosainak gólöröme, középen a gólszerző Varga Barnabás a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a mezőkövesdi városi stadionban 2024. március 31-én. A Ferencváros 3-0-ra győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Lassan összeáll a teljes mezőny a Magyar Kupa elődöntőjére. Az MTK meglepetésre kiesett a Kisvárda ellen, ami egy újabb csapás számukra a szezonban, míg a következő mérkőzést Budapesten rendezték a Vasas otthonában. Végül drámai módon esett ki Gera Zoltán csapata, a Paks pedig ott van az elődöntőben.

A riválisok hiába bíztak abban, hogy a Ferencváros kieshet, nem tették meg ezt a szívességet a ferencvárosiak. Összességében egy látványosabb meccsen vagyunk túl, és egész sokáig tartotta magát a Diósgyőr. Már majdnem lefújta az első félidőt a játékvezető, amikor Zachariassen betalált a 37. percben. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sőt, rövid időn belül duplázott, mert a 46. percben is tőle rezdült meg a Diósgyőr hálója. Onnan pedig nem volt visszaút számukra, így a Ferencváros jutott tovább az elődöntőbe. A hazaiak előtt több lehetőség is adódott, de azokkal nem tudtak élni, míg a Fradi érvényesíteni tudta a játékbeli fölényét.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.