Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Videón a Real Madrid két parádés gólja a Bilbao ellen a Barcelona üzenete után

A Real Madrid két gólt lőtt a Bilbaónak vasárnap este, a második találat különösen szépre sikeredett.

...svg content...Fotó: EPA/Chema Moya
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona ugyan győzelemmel üzent a Real Madridnak, nem sokági volt közöttük 5 pont a különbség. Joggal bízhatott abban a katalán alakulat, hogy esetleg döntetlenre jó lehet a Bilbao, mert nincsenek rossz formában. Végül csalódniuk kellett, mert a vendégek sem tudtak mit kezdeni Ancelotti csapatával.

Ez egy olyan este volt, amit nagyobb különbséggel is hozhatott volna a madridi alakulat, ám többek között a kapufa is kifogott rajtuk vagy épp a kapus védet nagyot. Ettől függetlenül elégedettek lehetnek, mert a mutatott játék jó volt, és a győzelemmel már 8 pontra nőtt az előnyük a Barcelona előtt. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Nem lehet azt mondani, hogy Ancelotti csapata egy sztárra épülne, mint korábban Ronaldo esetében. Most épp Rodrygo szállította a klasszis teljesítményt, aki két látványos góllal növelte az értékét. Az első találatra is sokan felkapták a fejüket, majd a második egyenesen klasszis volt, nagyon érezte a kaput a Real sztárja.

A Bilbao pedig asszisztált ehhez, nem volt reális esélyük arra, hogy megnyerjék a mérkőzést, noha előzetesen úgy számoltak, meglepetést okozhatnak. A Real Madrid lassan eldönti a cím sorsát, addig a Barcelona az utolsó pillanatokig küzdeni fog, nem akarják feladni, és Xaviék igen jó formát mutatnak mostanában.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.