Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Rubint Réka bikiniben üzent húsvétkor

Schobert Réka és Schobert Norbi formában üzent Kubából, ami egy olyan hely lesz számukra, melyet sosem felejtenek el.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A Schobert-család sosem unatkozik, azóta különösen nem, hogy Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. is ismertté vált. Mindketten szerepeltek már televíziós műsorokban, Norbi például megnyerte a Farm VIP-t, majd ezt követően a Sztárboxban is letette a névjegyét. Nem titok, a testvérpáros szívesen szerepelne az Ázsia Expresszben, de nincsenek ott az új mezőnyben.

Ezt pedig azt vetítheti előre, hogy Lara a Sztárbox 2024-es szezonjára készülhet. Amikor a testvére tréningezett Istenes Bence ellen, nem egyszer mondta el, hogy nagy vágya a műsorban szerepelni. Ez valószínűleg megadatik számára, és legalább akkora sajtóvisszhangot fog kapni a szereplése, mint az öccse. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Hamarosan erre is fény derül, de előtte az RTL az X-Faktor kapcsán tesz nagy bejelentést, valószínűleg lehull a lepel az új mentorokról. Sokkot nem fogunk kapni, ha Majka és Pápai Joci ott lesznek, mert elég kézenfekvő a dolog, akárcsak az, hogy Curtis szintén felkérést kapjon, de várjuk ki a végét.

Ami biztos, hogy Schobert Norbiék Kubába utaztak, ahol fantasztikusan érzik magukat. Norbi Jr. és öccse, Zalán szintén kiutazott a családdal, így egy újabb várost ismerhetnek meg. Nagy kaland odakint lenni, ahol mintha még mindig a 60-as éveket írnák. Lenyűgöző ami ott fogad bennünket, semmihez sem hasonlítható.

Réka nem mellesleg tartja a topformáját, ami egyúttal a munkája is, és Norbi szintén igyekszik, bár az ő egészségügyi állapota más, mint a feleségéé. Ettől függetlenül beszáll az edzésekbe, órákat tart, csinálja a hangulatot. Most is közösen jelentkeztek be húsvétkor, és láthatóan boldogok, melynek kapcsán megtudhattuk, ez egy új élet kezdete számukra.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.