Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
54,110 $

Tóth Gabi húsvétkor: „Valóban feltámadt”

Tóth Gabi hitét sokan megkérdőjelezik, szerintük ez egy felvett szerep a részéről, amit azonban mindig is tagadott az énekesnő.

...svg content...Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi tisztázta, mindig is hívő volt, mindig is hitt Istenben, de voltak nehéz időszakok is, amikor ő is feltett magának pár kérdést. Kislánya születése azonban olyan hitet adott neki, mint azelőtt soha semmi. A dalaiban sokat hallani a hitről, és igyekszik mindezt átadni a generációk számára odakint.

Ettől függetlenül egyesek csak nevetnek rajta, és azt állítják, kamu az egész. Gabi nem érti ezeket az embereket, de nem is akar velük foglalkozni, ami a lehető legjobb döntés, hiszen így kizárhatja a negatív energiák egy részét. Erre pedig komoly szüksége van, látván azt, hogy milyen támadások érik. Soron kívül Változékony időnk lesz vasárnap, fátyolfelhők boríthatják az eget napközben

Döbbenetes dolgokat írtak már róla, többek között azt állították, megcsalta Krausz Gábort, a volt férjét. Gabi ezt is kategorikusan tagadta, és tisztázta, csak azután alakult ki szerelem benne Papp Máté Bence felé, miután lezárta a kapcsolatát. Azóta elváltak, Gáborra is rátalált a szerelem Mikes Anna személyében.

Mondhatni mindenki jól járt, Gabit pedig olyan boldognak látjuk, mint azelőtt soha. Ez egy lehetőség az életében, hogy végre igazán boldog legyen, önmagát lássa a tükörben, és nem egy szomorú nőt, aki küzd a kapcsolatáért. Tökéletesen működik az új kapcsolata, és ez húsvét idején is szívmelengető lehet számára.

Gabi vallásos emberként tiszteli a hagyományokat, a húsvét is olyasvalami, mely meghatározza ezt. Ilyenkor sokan megemlékeznek a múltról, a hagyományokról, és azokról a tanításokról, melyek elkísérnek bennünket az utunk során. „Valóban feltámadt” – írta a feltámadásról Gabi, aki nemrég a bibliából idézett.

5-0-ra ütötte ki Németország a magyar válogatottat

Nagyon rossz napot fogott ki Marco Rossi magyar válogatottja, súlyos vereségbe futottak bele a németek ellen Németország ellen, akik nem hoztak ki mindent magukból.