Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,87 Ft
Euró
385,06 Ft
Font
448,11 Ft
Bitcoin
61,694 $

Ázsia Expressz: Tilla már sok csótányt evett, Stohl András meglepődött

Tilla és Stohl András minden eddiginél jobban megismerheti egymást az Ázsia Expressz új évadában, mivel ott vannak a mezőnyben.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 csütörtök reggel ismertette az Ázsia Expressz ötödik évadának mezőnyét. Többek között Krausz Gábor és Mikes Anna is igent mondott a kalandra, ahogy Till Attila és Stohl András is, akik ugyancsak érdekes duót alkothatnak. Nem kizárt, hogy az egyik esélyesei lehetnek a heteken át tartó menetelkésnek, melynek a végén az egyik páros 10 millió forintot fog nyerni.

Tilla a TV2-nek adott interjújában őszintén beszélt arról, hogy általában csípőből nemet mond az ilyen távoli forgatásokra, mert kicsit elveszettnek érzi magát ott. Majd amikor kiderült, hogy András lehet a társa, már biztos volt abban, hogy ez működni fog, bízik a duójukban, hogy az sikeres lesz. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

András azt mondta, nagyon szeret játszani, versengeni, addig a felesége más karakter, nem ilyen típus. Emiatt úgy érezte, ezekben a műsorokban nem fog tudni szerepelni, hiába is szeretné. Később miután meghallotta, hogy mégis ott lehet a mezőnyben, ráadásul Tilla lenne a társa, abban a pillanatban igennel felelt a felkérésre.

Tilla sok csótányt evett már

Nagy meglepetésre nem számít abból a szempontból, hogy nem fognak összeveszni. „Meglepetés az lesz, hogy jók leszünk.” – jegyezte meg viccesen Tilla. András a vadászat miatt meg tudja élni a nélkülözést, így az sem zavarja, ha földön kell aludnia, viszont a bogárevés már más kérdés, amit át fog beszélni Tillával.

Sokan nem tudják, Tilla vándortáborokban is járt gyerekként, az volt a kedvence, aminek köszönhetően bejárhatta az egész országot. Szóval ezzel nem lesz gondja, de azzal már igen, ha értelmetlen, nem jó ízű, büdös, moslékszerű ételeket kell enniük. Maga a bogárevés nem zavarja, mert szerinte ez lesz a jövő, és az ezzel a témával foglalkozó konferenciákon már sok csótányt fogyasztott.

Andrást meglepte mindez, majd Tilla magyarázni kezdte, milyen ízűek a bogarak, mert a méret is számít. Jó tipp lehet a színész számára, hogy csukja be előtte a szemeit, bár az sem fog túl sokat segíteni rajta. Emiatt Tilla kerülhet előtérbe, ha bogarakat kell majd elfogyasztani, amire biztosan lesz példa.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.