Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,42 Ft
Euró
386,58 Ft
Font
451,64 Ft
Bitcoin
66,579 $

Edzőjének egy kérése van, hagyják csendben készülni Milák Kristófot

Mint mondta, ezzel segíthet mindenki a legtöbbet a sportolónak.

...svg content...Fotó: MTI/Derencsényi István
Sport

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról korábban már több cikkünkben beszámoltunk, Milkák Kristóf újrakezdte az edzéseket, és egy külföldi edzőtábort is bevállalt a párizsi olimpiára való felkészülés érdekében. Tenerifére pedig társaival, így Kapás Boglárkával, Márton Richárddal, Zombori Gáborral és Telegdy Ádámmal utazott el.

Azt az úszó visszatérése óta tudni, mivel a körülötte lévők többször is elmondták, hogy ő a legjobban akkor dolgozik, ha nincs semmiféle zavaró tényező, s csak az edzésekre figyelhet. Egyébként Budapesten is mindig akkorra időzítette az uszodai edzéseket, amikor senki más nem volt rajta kívül a medencében. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Ugyanis ezzel szerette volna elérni, hogy maradjon körülötte a csend és a nyugalom. Ezen persze nem csodálkozhatunk, hiszen úgy nehéz koncentrálni, ha folyamatos az érdeklődés, s az ember mindig reflektorfényben van, mindazonáltal a sportrajongók és az újságírók kíváncsisága is érthető az elmúlt hónapok bizonytalanságai után.

De annak kapcsán, hogy halad a munka, Virth Balázs, az olimpiai bajnok edzője nyilatkozott nemrég a Nemzeti Sportnak. „Öt hét telt el azóta, hogy a dohai világbajnokságról hazatérve találkoztam Kristóffal. Ő elmondta, hogy csendben, nyugodtan szeretne edzeni, és én ezt a kívánságát tiszteletben tartom” – fogalmazott a lapnak.

Ezt követően Virth Balázs hozzátette még azt is: „Éppen ezért kérem mindenkitől, hogy tartsa tiszteletben Kristóf kérését. Úgy érzem, mindenki, aki szeretné őt újra versenyezni látni, azzal tehet a legtöbbet, ha a találgatások helyett tényleg hagyja őt csendben készülni”. Így hát nem tehetünk mást, mint várni, idővel talán többet tudunk majd.

Oltásellenes szülők perelnek gyermekorvosokat Magyarországon

Riasztó mértékű az oltásellenes lobbi térhódítása Magyarországon.